page_banner

Správy

Ako používať utierku z mikrovlákna

Utierky z mikrovlákna sú vynikajúcou voľbou na čistenie, pretože sú super savé, šetrné k povrchom a opakovane použiteľné.Tu sú kroky na použitie utierky z mikrovlákna:

1. Navlhčite uterák: Utierky z mikrovlákna fungujú najlepšie, keď sú vlhké.Takže začnite navlhčením uteráka vodou.V prípade potreby môžete použiť aj čistiaci roztok, ale uistite sa, že je bezpečný pre povrch, ktorý čistíte.

2. Vyžmýkajte prebytočnú vodu: Po navlhčení uteráku vyžmýkajte prebytočnú vodu, aby bola iba vlhká a nekvapkala.

3. Zložte uterák: Zložte uterák na štvrtiny, takže máte štyri čistiace plochy, s ktorými môžete pracovať.

4. Začnite čistiť: Utierkou z mikrovlákna vyčistite povrch, ktorý chcete vyčistiť.Utierkou jemne pretrite povrch, aby ste odstránili všetky nečistoty alebo špinu.
71TFU6RTFuL._AC_SL1000_
5. Opláchnite uterák: Keď sa uterák zašpiní, opláchnite ho v čistej vode.V závislosti od veľkosti povrchu, ktorý čistíte, možno budete musieť uterák počas procesu čistenia niekoľkokrát opláchnuť.

6. Vysušte povrch: Po vyčistení povrchu použite na jeho vysušenie suchú utierku z mikrovlákna.Uterák z mikrovlákna absorbuje všetku vlhkosť, ktorá zostane na povrchu, a zanechá ho čistý a bez šmúh.

7. Vyperte uterák: Po použití vyperte utierku z mikrovlákna v práčke s jemným čistiacim prostriedkom.Vyhnite sa používaniu aviváže alebo bielidiel, pretože môžu poškodiť materiál z mikrovlákna.

Pomocou týchto jednoduchých krokov môžete efektívne používať utierku z mikrovlákna na svoje čistiace úlohy.


Čas uverejnenia: 8. novembra 2023